Bir Yelpaze Tente Modeline Mi İhtiyacınız Var?

Gökkuşağından İlham Aldık

Biçer mühendislik 2004 yılında sektördeki firmaların ihtiyaçları doğrultusunda Otomasyon makineleri, robotik kollar ve fikstürler üretmek hedefi ile kurulmuştur.

2018 yılında ürün gamına Türkiye AR-GE ve İnovasyon ödülü almış Yelpaze Tente Sistemini ekleyerek Dubai Qatar Bahreyn ve Kuveyt pazarlarına ihraç etmiş ve 2024 yılı itibari ile Türkiye pazarında hizmet vermeye başlamıştır.

20 yılı aşan sektör deneyimi ile hizmet veren Biçer Mühendislik kazandığı bilgi birikimi ve tecrübesiyle 8.000 m2’lik üretim tesisinde dünya standartlarında çözüm üretmektedir. Sahip olduğu tesis ile yurt içi ve yurt dışı üretim kapasitesini büyütmüş ve yaşam alanlarına kattığı çözümlerle bugünkü profesyonel yapısına ulaşmıştır.

Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim!

Yelpaze Tente Hakkında

Çalışma Prensibi: Sistem 90 dereceden 360 dereceye kadar her açı aralığında yelpaze şeklinde iç içe katlanıp dönerek açılıp kapanarak geniş alanları gölgelendirmek üzere tasarlanmıştır. Şemsiyenin yelpaze formuyla yatay eksende açılıp kapanması sayesinde, dikey eksendeki alan kayıplarının önüne geçilmektedir. Duvar veya kolon bağlantılı olarak her türlü bahçe, veranda, havuz ve teras gibi dış yaşam alanında 4 mevsim kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Üretim aşamalarında tüm ürünlerimiz için proses kalite kontrol aşamaları titizlikle yerine getirilmekte ve final kontrol ve ilk çalıştırma denemesi sonrası ürün teslimi gerçekleştirilmektedir.

Destekçilerimiz

Yelpaze Tente 2016 AR-GE İnovasyon ödülünü almaya hak kazanmış, başarılı bir mühendislik ürünüdür.

Şimdi Teklif İsteyin!

Kataloğumuzu isteyin veya iletişim bilgilerinizi bırakın, yapınızın durumuna göre özelleştirilmiş yelpaze tente modelleriyle ilgili size dönüş sağlayalım.

    İSMİNİZ *

    SOY İSMİNİZ *

    E-POSTA ADRESİNİZ *

    TELEFON NUMARANIZ

    KONU

    TALEBİNİZ